Yes rent a car Samos

Autoverhuur Samos

yes autoverhuur Samos is een Nederlandstalig autoverhuurbedrijf op het Griekse eiland Samos. Heldere verzekeringen en aantrekkelijke prijzen. Ook direct op de luchthaven Samos.
yes rent a car Samos, the easy way!!

Wat heb je nodig om Samos te ontdekken ?

.
  • yes-tick

    Een betrouwbare huurauto

  • yes-tick

    Een heldere verzekering

  • yes-tick

    Een goede prijs

.

Dat alles bieden wij. En het beste: De verzekering is zonder eigen risico!

Wij van yes autoverhuur Samos leveren onze auto’s op de luchthaven van Samos of direct bij je appartement of hotel op Samos. Wij zijn Kordula, Sandy en Brigitte.

yes rent a car team: Brigitte, Sandy en Kordula.

Leer yes rent a car kennen >

Vul ons formulier in en je krijgt een op maat gemaakte offerte en een scherpe prijs voor je huurauto op Samos. yes, the easy way!!

Volvo van yes rent a car

Kijk bij onze aanbiedingen >

Direct en persoonlijk e-mail contact met ons, vanaf je vakantie-eiland Samos

yes-tick Luchthaven Samos

De luchthaven van het eiland Samos ligt drie kilometer ten westen van Pythagorion, aan de zuidkust van Samos. Er zijn hoofdwegen van de luchthaven via Pythagorion naar de hoofdstad Vath. Ireon, via Hora richting Votsalakia, op Via Mytilini naar Kokkari.

yes-tick GPS Navigatie

Het gebruik van een GPS-navigatiesysteem raden we af. Er zijn veel ongelukken gebeurd door foute informatie van de navigatiesytemen, vooral in de dorpen. De bewegwijzering op Samos is in 2016 vernieuwd. Alles staat in Griekse en ‘Nederlandse’ letters. Je krijgt van ons natuurlijk ook een actuele landkaart. Ja, gewoon weer net als vroeger.... Want zo kun je Samos het beste ontdekken.

yes-tick Geen aanbetaling

Als je de auto online bestelt, hoef je bij ons geen aanbetaling te doen, geen credit kaart gegevens te geven, of iets vooruit te betalen. Lekker makkelijk dus en geen risico.

yes-tick Samos stranden

Samos heeft fantastische kiezelstranden aan de noordkust bij Kokkari, Agios Konstantinos en rond Karlovassi. In het zuiden van Samos zijn er zand/kiezel stranden, populair zijn Psili Ammos in het zuidoosten of Chrisi Ammos in het zuidwesten. Die zijn allemaal makkelijk met je huurauto van yes te bereiken.

yes-tick Verkeer & Parkeersituatie

In de meeste dorpen mag je in de hoofdstraten niet parkeren. Er zijn overal gratis parkeerplaatsen, die duidelijk aangeven zijn. De Griekse dorpjes kun je sowieso beter te voet verkennen, omdat de straten veel te smal zijn voor auto's. Ook kun je onderweg kuddes met geiten tegenkomen, maar dat is altijd leuk om een fotostop te maken.

yes-tick Vrije kilometers

Ga je een auto huren in Samos, dan wil je uiteraard ook kilometers maken. Daarom mag je met de auto's van yes autoverhuur ongelimiteerd kilometers rijden op Samos, zonder extra kosten.